A világgal való kapcsolat átformálása

Az  EdgeCore Wi-Fi megfizethető, átfogó és hatékony WLAN-megoldásokat kínál a folyamatosan növekvő kapacitás- és teljesítményigények kiszolgálására, mindezt rendkívül költség-hatékony, és jól skálázható portfólió biztosításával teszi elérhetővé a felhasználók számára.

A felhasználói szabályrendszer biztosítása, a Wi-Fi optimalizálási funkciók, a beépített szociális média támogató megoldások és a hotspot-számlázási funkciók integrálásával a vállalkozások számára új lehetőségeket biztosít, hogy a szolgáltatott vezeték nélküli hálózat értéknövelt szolgáltatás legyen.  Küldetésünk, hogy termékeink kiválóságának segítségével erős, hosszan tartó együttműködést építsünk ki azon Partner Cégekkel, akik az EdgeCore Wifi-t választják.

OAP100 - 11ac Wave2 Kültéri Acces Point

Edge-Core OAP100, a korszakalkotóan új, 1,2 Gbps-os átviteli sebességre képes ISM sávú kültéri pont-pont / pont - multipont mikrohullámú rádió, mely minden telepítői igényt kiszolgál, 4G/ 5G modul foglalattal, mindezt IP68-as ellenállósággal védve.

Kompromisszum mentes megoldás kültéri mikrohullámú kapcsolatok és akár Hotspot kialakításához.

Edge-core alkalmazások

Az utóbbi években a megbízható Wi-Fi a szálloda vendégeinek egyik legfontosabb szolgáltatásává vált. A hagyományos vezeték nélküli hálózat kiépítésén túl a szállodák hozzáadott értéket képviselő alkalmazásokat keresnek a ROI növelése érdekében is. Számos esetben a Wi-Fi szolgáltatás beépítését hűségprogramjaikba vagy a vezeték nélküli Internet szolgáltatás használatát a vendéginformációk gyűjtésére. Az EdgeCore Wi-Fi megoldása átformálja a hagyományos szállodai WLAN megoldásokat, mivel az intelligens AP-kezelést, az emelt szintű Wi-Fi szolgáltatást, a felhasználói házirendek érvényesítését és a PMS-integrációt ötvözi egy megoldásban. A hagyományos kontroller alapú rendszerekhez képest az EdgeCore megoldásával nagy mértékben csökkentheti a rendszer konfigurálási költségeket és egyszerűsíti a hálózatkezelést. A személyre szabható vendég- Wi-Fi szolgáltatások, mint például az egyszerű bejelentkezés a közösségi oldalakra, a vendég- voucher jegynyomtató integrációja és az igény szerinti felhasználói fiókok számos lehetőséget kínálnak a szállodák számára az értéknövelt Wi-Fi- hozzáférés biztosításához.
GAZDAGÍTSA AZ OKOS TANULÁST BIZTONSÁGOS ÉS SKÁLÁZHATÓ WI-FI-VEL

Napjainkban a technológia drasztikusan átalakítja a tanulók tanulási szokásait azzal, hogy az oktató alkalmazások és videók utat törnek az osztálytermekbe is. A laptopok és tabletek hasznos eszközei a tanár-diák interakciók elősegítésének és biztosítják, hogy a tanulók a leghatékonyabb oktatásban részesülhessenek. Az Edgecore Wi-Fi-jével az intézmények könnyedén alkalmazkodhatnak ehhez az új IT környezethez. A hálózati adminisztrátorok részletekbe menően tudják kezelni a tanárok és diákok hozzáférését azzal, hogy különféle felhasználói szerepköröket hozhatnak létre, azokhoz pedig saját, előre meghatározott szabályokat és ütemezéseket. Továbbá, a konfigurálható vezeték nélküli kapcsolódási paraméter küszöb és az AP terheléselosztás segít csillapítani a nagyszámú, egyidejű hozzáférésből fakadó torlódást az olyan helyeken, mint például előadótermekben, biztosítva ezzel a zavartalan tanulás élményét a diákok számára.
BIZTONSÁGOS VÁLLALAT WLAN EGYESÍTETT BYOD POLICY-VEL

Azzal, hogy a BYOD átveszi ipari szabvány szerepét, a vállalkozások új kihívásokkal néznek szembe a vezeték nélküli hálózatok kezelése terén. Az okostelefonok és a táblagépek a biztonság megsértésének potenciális forrássá váltak, míg a sávszélességet éhező alkalmazások, például a HD-videokonferencia egyre inkább veszélyeztetik a hálózat általános stabilitását és teljesítményét. Az Edgecore Wi-Fi megoldás a vállalkozások számára biztonságos és megbízható vezeték nélküli hálózatot biztosít, a szabványalapú 802.1X-et kombinálva a felhasználói és a hely szerinti részletes hozzáférés-ellenőrzéssel. Csak egy eszközkészlettel a hálózati rendszergazdák gyakorlatilag képesek szegmentálni a hálózatot az alkalmazottak és a látogatók között. Ezenkívül meghatározhatók a felhasználói tűzfalszabályok, amelyek korlátozzák a hálózati hozzáférést, miközben a szélhámos AP-észlelés elősegíti a jogosulatlan Wi-Fi-eszközök felfedezését, amelyek veszélyeztethetik a vállalati hálózatot.
Csökkentse a hálózati torlódást Wi-Fi offloading-gal

Az elmúlt néhány évben a 3G/4G hálózatok egyre zsúfoltabbá váltak az okostelefonok és tabletek elterjedésével. A távközlési szolgáltatók elkötelezték magukat amellett, hogy jobb kommunikációs környezetet biztosítsanak ügyfeleik számára. Mivel a meglévő mobilhálózati lefedettség növelésének költsége korlátózó hatással bír, számos szolgáltató Wi-Fi telepítése mellett dönt, amely nagyobb átviteli teljesítményt és alacsonyabb RAN per gigabit költséget nyújt. Az Edgecore szolgáltató szintű Wi-Fi access layer offloading megoldása Wi-Fi access point-okat, WLAN controllert igazítható AP menedzsmenttel és EAP-SIM hitelesítést támogató, nagy teljesítményű policy enforcement gateway funkcionalitást tartalmaz. Az olyan további jellemzők, mint a magas szintű rendelkezésre állás, törvényes lehallgatás és az egyedi felhasználók routingolása úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az egyes szolgáltatók egyedülálló igényeinek is.
JOBB BETEGELLÁTÁS BIZTONSÁGOSAN KEZELT WI-FI-VEL

A kórházakban a vezeték nélküli kapcsolat az egészségügyi ellátási rendszerek kommunikációjának fő módszerévé válik - az orvosok és az ápolók jobban tudják ellátni a betegeket, hatékonyabban dolgoznak és alacsonyabb összköltségeket eredményeznek. A Wi-Fi hálózat kórházi megtervezése azonban szintén nagyon nehéz lehet a vezeték nélküli spektrum megfelelő kezelésének és más eszközökkel való esetleges interferencia mérlegelésének szempontjából. A komplex kórházi igények kielégítésére az Edgecore hozzáférési pontjait úgy optimalizálták, hogy zökkenőmentesen működjenek zsúfolt környezetben. Az AP-kezelési szolgáltatások átfogó készletével, a megfelelő hálózati tervezéssel és a spektrum-elemzési funkciókkal kombinálva a kórházi IT-rendszergazdák jelentősen csökkenthetik a vezeték nélküli interferencia mértékét, biztosítva, hogy az életkritikus egészségügyi alkalmazások ne szakadjanak meg.

Edge-core wifi

Az Edgecore Wi-Fi megfizethető, átfogó és hatékony WLAN-megoldásokat kínál a szervezeteknek a változó kapacitási és teljesítményigények kielégítésére, miközben csökkenti a tulajdonjog összes költségét.

A felhasználói házirend végrehajtásának, a vezeték nélküli optimalizálási szolgáltatásoknak, a közösségi média betekintésének és a hotspot-számlázásnak az integrálásával új lehetőségeket teremt a vállalkozások számára hozzáadott értéket képviselő szolgáltatások és a Wi-Fi bevételszerzés céljából. Küldetésünk az, hogy termékeink kiválóságra törekedjünk, miközben erős, egész életen át tartó kapcsolatokat építünk ügyfeleinkkel és partnereinkkel.

Edge-core Technológia

Biztonságos felhasználói hitelesítés

A vállalkozásoknak és a szervezeteknek teljes láthatósággal kell rendelkezniük a hálózaton lévő összes Wi-Fi-felhasználó számára annak érdekében, hogy megakadályozzák, azonosítsák és megakadályozzák a lehetséges betolakodókat. Az Edgecore WLAN megoldása támogatja a 802.1X és a böngésző alapú hitelesítést is, biztosítva a hálózati felhasználók megfelelő azonosítását, mielőtt a hálózathoz hozzáférést adnának. A meglévő külső hitelesítési adatbázisokat, mint például az LDAP, POP3, NT tartomány és a RADIUS a hálózati rendszergazdák egyszerűen engedélyezhetik, és egységesen végrehajthatják az összes telepítési helyet. Ezenkívül a fogva tartott portálok teljesen testreszabhatók a látogatók vagy a vendégek webes hitelesítéséhez, olyan hitelesítési lehetőségek felhasználásával, mint például a közösségi média, az e-mail vagy az SMS.

Hozzáférés alapú felhasználói irányelvek

Részletes felhasználói naplók és jelentések


Közösségi média bejelentkezés és demográfia

Az Edgecore szociális média bejelentkezési integrációja a vállalkozások számára ingyenes Wi-Fi-t kínál további eszközökkel a hatékonyabb ügyfél-betekintés és a marketing érdekében. A vendégek a Facebook, Google+, LINE, VK vagy OpenID fiókjaikon keresztül könnyen bejelentkezhetnek a Wi-Fi-be, így az üzleti tulajdonosok alapvető profilinformációkat gyűjthetnek, mint például a nem, a hely és a születésnap.

Többlépcsős e-mail hitelesítés

Testreszabott captive portál az adatgyűjtéshez

Rugalmas integráció az On-Demand API-val

Centralizált AP menedzsment

Számos vállalkozás és szervezet számára a mai mobilközpontú környezetben az egyik legfontosabb informatikai kihívás a biztonságos Wi-Fi hálózat egyszerű, költséghatékony telepítése, karbantartása és kezelése. Az Edgecore ezeket az aggályokat úgy oldja meg, hogy intuitív hozzáférés-kezelési felületet biztosít és lehetővé teszi az intelligens hálózatkezelést. Az olyan funkciók, mint például az automatikus felfedezés és a kiépítés, a kezdeti üzembe helyezési bonyolultság csökkentését célozzák, míg az AP terheléselosztása és a szélhámos AP-felismerés tovább javítja a hálózat teljesítményét és biztonságát. A hálózati rendszergazdák az integrált térkép-alapú nézet segítségével könnyen megfigyelhetik az elosztott helyszíneken vagy fiókirodákban lévő hozzáférési pontokat is, szükség esetén konfigurációs sablonokat nyomhatnak, és valós időben gyűjthetnek hálózati statisztikákat.

Wi-Fi teljesítménykezelés

Speciális Wi-Fi biztonság

Integrált számlázási tervek és igény szerinti számlák

Az Edgecore tökéletes megoldást nyújt a kávézó Wi-Fi zömök dilemmájának megoldására. Az ingyenes Wi-Fi-hozzáférés időtartamra vagy időre történő korlátozásával a helyszínek tulajdonosai jobban fenntarthatják az új vásárló ügyfelek számára nyitott helyeket. Több számlázási terv engedélyezhető többszintű Wi-Fi szolgáltatás létrehozására is, különféle használati kvótákkal, árral és hálózati hozzáférési jogosultságokkal. Végül, a táblagép alapú számlázási terv választási felülete egyszerű módot kínál a fiókok létrehozására a vendégek számára.

Lokáció alapú hirdetés szolgáltatási zónákkal

Készen áll a vendég önregisztrációjára

All-in-one Wireless Hotspot Gateway

A Hibrid Gateway-Controller Előnye

Az Edgecore EWS gateway-controller-jének hibrid kialakítása lehetővé teszi a rendszer pozicionálását mind beléptető gateway-controllerként, mind WLAN vezérlőként az AP kezelésére. Az adatútvonalon történő telepítéskor az EWS képes érvényesíteni a felhasználói irányelveket, például a sávszélességet, a QoS-t és a tűzfalprofilokat, és végrehajthat olyan hagyományos átjáró funkciókat, mint a DHCP, NAT és a forgalom elkülönítése. Az adatpályán kívül történő telepítés esetén az EWS továbbra is olyan funkciókat hajthat végre, mint az AP menedzsment, a beépített portál hitelesítés és a felhasználói elszámolás, anélkül, hogy a felhasználói forgalom kezelése ráterhelne. A telepítési módszerek és alkalmazások rugalmassága lehetővé teszi a hálózati rendszergazdák számára, hogy könnyen felhasználhassák az Edgecore-t, hogy teljesítsék a sokféle WLAN-igényt.

Rugalmas alagút-konfiguráció

Több-tulajdonosú & Menedzselt Szolgáltatások

Robusztus kivitel magas rendelkezésre állással

EDGE-CORE TERMÉKEK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam scelerisque tristique dolor vitae tincidunt. Aenean quis massa uada mi elementum elementum. Nec sapien convallis vulputate rhoncus vel dui.
Wlan Gateway Controllers

Wlan Gateway Controllers

Egyszerűsített AP menedzsment
Hibrid átjáró-vezérlő architektúra
Több testreszabható rögzített portál
Vendég Wi-Fi önregisztrációval
Wireless Access Point

Wireless Access Point

Vállalati szintű AP-funkcionalitás
Optimális ügyfélszűrés
Integrált 2. rétegű tűzfal
Részletes ügyfél- és hálózati statisztikák
Wireless Hotspot Gateway

Wireless Hotspot Gateway

All-in-One vezeték nélküli hotspot átjáró
Zökkenőmentes jegynyomtató-integráció
Érték hozzáadott értékű ingyenes Wi-Fi
Enterprice Switches

Enterprice Switches

L3 Switches
L2 Switches
Web Smart Pro Swithes
Web Smart Switches
Industrial Swithces

Ne késlekedj, kérj ajánlatot!érdeklődj email-ben!hívj fel!látogass el irodánkba!

KIEMELT TERMÉKEK

© 2020 Cell-Core.hu. Minden jog fenntartva.